Admin
  -  
Acum 677 zile
22 - 23 Aug 2020
Intrarea libera
Spectatorii din Negrești-Oaș sunt așteptați la filme bune în aer liber pe 22 și 23 august, cele două zile în care Caravana TIFF va poposi în oraș, la Muzeul în aer liber al Ţării Oaşului.

În fiecare dintre cele două seri, de la 20.30, pe ecranul uriaș al Caravanei vor rula filme multi-premiate din selecția celui mai mare eveniment cinematografic din România, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

În timpul evenimentului, măsurile de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus vor fi obligatorii pentru toți participanții. La intrare, se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura. Astfel, persoanele care au temperatura mai mare de 37,3°C sau prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), cât și cele care refuză verificarea temperaturii nu vor avea acces la proiecție. Purtarea măștii și respectarea distanței de minimum 1,5 metri între persoane sunt obligatorii pe tot parcursul evenimentului. Scaunele vor fi poziționate la 2 m distanță unele de altele și vor fi dezinfectate după fiecare utilizare.

Ajunsă la cea de-a 11-a ediție, Caravana TIFF este unul dintre cele mai ample proiecte ale Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), mii de spectatori urmărind filme în aer liber în fiecare vară.
0
0
Distribuie
 Abonati-va la newsletter pe mail sau mobil
 Adauga harta pe website-ul tau

Filtre harta
x
+