Admin
  -  
Acum 677 zile
22 - 23 Aug 2020
Intrarea libera
Caravana TIFF revine la Satu Mare, pe 22 și 23 august, pentru două seri de cinema în aer liber, în Pasajul Corneliu Coposu.

Două thrillere antrenante îi vor ține în priză pe spectatori de la 21.30: Urma, în regia lui Dorian Boguță, premiat pentru debut la TIFF 2020, și Jocuri de putere/ El Reino, unul dintre cele mai premiate filme spaniole de anul trecut.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Măsurile de siguranță luate anul acesta în timpul Festivalului Internațional de Film Transilvania, care s-a încheiat de curând la Cluj-Napoca, vor fi obligatorii pentru toate evenimentele din timpul Caravanei. La intrare, se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura. Astfel, persoanele care au temperatura mai mare de 37,3°C sau prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), cât și cele care refuză verificarea temperaturii nu vor avea acces la proiecție. Purtarea măștii și respectarea distanței de minimum 1,5 metri între persoane sunt obligatorii pe tot parcursul evenimentului. Scaunele vor fi poziționate la 2 m distanță unele de altele și vor fi dezinfectate după fiecare utilizare.

Ajunsă la cea de-a 11-a ediție, Caravana TIFF este unul dintre cele mai ample proiecte ale Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), mii de spectatori urmărind filme în aer liber în fiecare vară.
0
0
Distribuie
 Abonati-va la newsletter pe mail sau mobil
 Adauga harta pe website-ul tau

Filtre harta
x
+